Via Starred is het mogelijk om aan te tonen dat je structureel werkt aan het verbeteren van klanttevredenheid.

De ISO norm gaat uit van een procesbenadering. Klanttevredenheid moet steeds opnieuw worden gemeten. 1x per jaar een onderzoek is dus niet genoeg. Zo’n eenmalig onderzoek geeft misschien wel inzage in klanttevredenheid maar gaat je niet helpen om structureel klanttevredenheid omhoog te brengen.

Starred is een ideaal platform om het hele jaar door je klanttevredenheid inzichtelijk te maken en actief hierop bij te sturen. Je kunt Starred via onze API koppelen aan je bestaande (CRM) systeem en zo geautomatiseerd klanttevredenheidsonderzoeken versturen. Via duidelijke real time dashboards en de prioriteitenmatrix zie je duidelijk waar de belangrijkste verbeterpunten liggen voor je organisatie.

Hoe ziet klanttevredenheidsonderzoek via Starred eruit?

Hoge respons door persoonlijke aanpak De kans dat een klant feedback geeft wordt een stuk groter wanneer je relevant en persoonlijk bent. Je weet namelijk wie je klant is en wat ze bij je gekocht hebben. Gebruik dit soort informatie dan ook in je uitnodiging. Ook is het mogelijk de eerste vraag al in de e-mail te stellen. Dit zorgt voor een veel hogere response dan traditionele uitnodigingen waar veelal staat “klik hier om het onderzoek te starten”

Hieronder een voorbeeld van een Starred e-mail uitnodiging.

Screen Shot 2018-02-13 at 10.03.54.png

Een vragenlijst van 1 pagina. Meer niet Heb je ook zo’n hekel aan onderzoeken waar je na 6 vragen of pagina’s pas op 14% van het onderzoek zit? Je hebt waarschijnlijk geen zin en tijd in een onderzoek waar je veel tijd aan kwijt bent. Wij geloven in onze aanpak waarbij een onderzoek nooit meer dan 1 pagina lang is, waar niet alle vragen verplicht zijn en de verstuurknop altijd in beeld. Wij beseffen ook dat tegenwoordig meer dan 60% van de e-mails op een mobiel of tablet geopend wordt. Daarom zijn onze onderzoeken helemaal responsive en werken ze dus ook perfect op mobiel en tablet.

Zie hieronder een voorbeeld van een onderzoek

Screen Shot 2018-02-13 at 10.06.18.png

Inzichten in duidelijke real time dashboards Alle feedback komt real time binnen in overzichtelijke dashboards. Op deze manier krijg je duidelijke informatie over de redenen achter een hoge of lage klanttevredenheid. Onze prioriteitenmatrix geeft je een duidelijk antwoord op de vraag welke zaken je als eerste aan moet pakken om klanttevredenheid te vergroten. Via Starred is het mogelijk om feedback op de gegeven feedback te geven. Op deze manier laat je aan je klanten zien dat je daadwerkelijk geluisterd hebt naar de feedback. Je zult zien dat dit positief ontvangen wordt en dat dit bijdraagt aan een hogere klantloyaliteit.

Screen Shot 2018-02-13 at 09.48.14.png

Integratie met je eigen (CRM) systeem Via onze uitgebreide API is het mogelijk Starred te koppelen aan je eigen (CRM) systeem. Op deze manier gaan automatisch onderzoeken de deur uit en krijg je real time inzichten binnen. Op deze manier heb je continu inzage in je klanttevredenheid en kun je het hele jaar door bijsturen. Het hele jaar door kleinere groepen uitvragen heeft onze voorkeur boven een groots één maal per jaar onderzoek.

Klaar om Starred uit te proberen? We bieden een 30 dagen gratis proefperiode aan. In deze proefperiode krijg je toegang tot alle functionaliteiten van Starred. Stuur je eerste onderzoeken en krijg bruikbare inzichten. Aan ons dan de taak dat je verliefd wordt op Starred. Start hier je proefperiode.