Hier vind je al de veelgestelde vragen over Starred. Je leest hier wat Starred is, waarom Starred handig is en hoe Starred werkt.

Waarom Starred?

Bedrijven doen in Nederland gemiddeld slechts één keer per jaar een klanttevredenheidsonderzoek dat eigenlijk altijd op een 7 uitkomt. Een 7 betekent dat de klant onverschillig is en dus bij een kleine fout of een betere prijs voor de concurrent kiest. Aangezien bedrijven momenteel elke 5 jaar gemiddeld 50 procent van hun klanten verliezen, en het bovendien 6 keer duurder is om een nieuwe klant te werven dan om een bestaande klant te behouden, lijkt het belang van klanttevredenheid duidelijk. Vanaf een 9 of een 10 begint de echte loyaliteit. Wij willen bedrijven aan de juiste inzichten helpen die zorgen voor loyale klanten. Deze zijn namelijk leuker om mee samen te werken en zorgen voor de groei van je bedrijf. Starred heeft de tools voor uw bedrijf om dat binnen de kortste keren voor elkaar te krijgen.

Wat is Starred?

Starred is een B2B en B2C feedback platform. Bedrijven kunnen zich snel en gemakkelijk laten beoordelen door hun zakenpartners en klanten over de producten en/of diensten die zij hen leveren.

Wat doet Starred?

Met Starred ontvangen bedrijven doorlopend bruikbare feedback over hun functioneren, zonder dat het veel tijd van hun zakenrelaties of klanten vergt of hier hoge kosten aan verbonden zijn. Hierdoor krijgen bedrijven inzichtelijk hoe tevreden hun zakenpartners of klanten zijn over de geleverde diensten en/of producten en waar sterke- en verbeter punten binnen de organisatie liggen.

Is Starred anoniem?

Starred is anoniem tot op zekere hoogte. Alleen jij kan zien wat jouw zakenrelaties over jullie samenwerking zeggen. Echter, we proberen te stimuleren dat klanten jou niet anoniem feedback geven. Immers, juist wanneer je weet waar de feedback vandaan komt weet je welke relaties onder druk staan en waar kansen op verbetering liggen. Het is uiteraard wel een standaard feature bij werknemerstevredenheid onderzoeken en op aanvraag ook mogelijk bij andere enquetes.

Hoe maak ik een account aan?

Op de pagina van zie je rechtsboven ‘Probeer 30 dagen gratis’. Vul hier je bedrijfs e-mailadres in en alles wijst zich vanzelf.

Ik wil graag zakenrelaties uitnodigen. Hoe doe ik dat?

Ga bij het relevante formulier naar ‘nodig uit’ en selecteer handmatig relevante contacten om jou van feedback te voorzien. Ook kun je feedbackgevers uitnodigen door Starred te koppelen aan LinkedIn of door alle relevante e-mailadressen in één keer een Excel bestand up te loaden.

Kan ik een persoonlijk bericht bij de uitnodiging versturen?

Jazeker. Je kunt zowel gebruik maken van het ‘standaard’ bericht als van een persoonlijk bericht. Tevens is het mogelijk om deze persoonlijke berichten op te slaan als sjablonen waardoor je niet opnieuw een persoonlijke uitnodiging hoeft te schrijven.

Wanneer weet ik of een klant mij heeft beoordeeld?

Je krijgt een e-mail wanneer er nieuwe feedback voor je klaar staat.  Deze feedback kun je vervolgens gedetailleerd inzien door op de link te drukken die in de verkregen e-mail staat vermeld. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de feedbackgever te bedanken of nog eventuele vragen te stellen.

Waar kan ik de resultaten van alle feedback vinden?

Die kun je vinden onder het kopje ‘Dashboard’. Het Dashboard laat je in één oogopslag zien welke onderdelen goed gaan en, nog relevanter, waar ruimte voor verbetering ligt. Optimaliseer je werkzaamheden door deze verbeterpunten gericht aan te pakken. Doordat Starred real-time is kun je snel zien of deze veranderingen als positief worden ervaren door je klanten.

Een aantal maanden geleden was de klant niet tevreden over onze samenwerking. Ik ben met de feedback aan de slag gegaan en nu wil ik graag weten of de verbetering als positief is ervaren. Is dat mogelijk?

Ja absoluut. Je kunt de klant vragen om een ‘re-rating’. Dit houdt in dat je je klant wederom vraagt of hij jou weer wilt beoordelen met de vraag of de doorgevoerde veranderingen als positief zijn ervaren.

Wat is een Starred Widget?

De Starred Widget is een kleine applicatie (rating van 1-5) die aangeeft hoe je gewaardeerd wordt door je klanten en zakenpartners. De Starred Widget kun je op je eigen website plaatsen. Het geeft een gevoel van vertrouwen en zorgt dankzij objectieve informatie dat anderen jouw bedrijf beter begrijpen.

Hoeveel kost het gebruik van Starred?

De eerste maand is Starred gratis te gebruiken bij wijze van proefperiode. Zie het als een cadeau van ons aan jou. We willen je namelijk de ruimte geven om verliefd te worden op Starred, dat is alles. Indien je na deze proefperiode inderdaad een match ziet met je bedrijf, kies je het pakket dat het beste past. Kijk hier voor de verschillende pakketten. Je kunt ons altijd bereiken voor vragen over Starred en de verschillende pakketten.

Ik wil graag een extra functie toevoegen aan Starred die ik er niet bij zie staan. Is dat mogelijk?

Op dit moment zijn wij hard bezig om extra functies binnen Starred te integreren. Mocht jij zelf nog suggesties, ideeën of verzoeken hebben dan horen wij heel graag van je. Stuur je vraag via het contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Ik heb geen LinkedIn account en ook geen bedrijfsemail, wat kan ik op Starred?

Het is nog steeds mogelijk een beoordeling te geven, maar een account aanmaken niet. Starred is gemaakt voor bedrijven die feedback willen ontvangen. Zonder bedrijfs e-mailadres werkt dit niet goed. Mocht je hier vragen over hebben dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

Ik wil graag de standaardvragen aanpassen. Waar kan ik dit doen?

Je kunt de standaardvragen aanpassen door er op te klikken. Ga naar het betreffende formulier en klik in het pull-down menu op ‘bewerk’. Je kunt zo ook blokken toevoegen met andersoortige vragen.

Ik heb een vraag die er niet bij staat. Waar kan ik die stellen?

Indien je vraag er niet tussen staat kun je contact met ons opnemen via het contactformulier, e-mail of telefoon. Zie hiervoor het kopje ‘contact’.