Leuk dat je officieel van Starred gaat! Je bent slechts 4 stappen verwijderd van je eerste klantfeedback op Starred. Ben jij het type dat graag direct aan de slag gaat en leert hoe Starred werkt door het gewoon te doen?

Dan helpen deze antwoorden op veelgestelde vragen je net dat stukje verder! Ook vind je per stap enkele handige links voor meer informatie.

1. Feedback formulier maken

Waar vind ik een overzicht van alle vragen op Starred? Een nieuw vragenblok voeg je toe in een formulier door op Voeg blok toe  te klikken. Hier vind je ook het overzicht van de mogelijke vragen op Starred. Je kunt ervoor kiezen een nieuw blok toe te voegen. Hier vind je een voorbeeld van alle mogelijke vragen.De vragen Net Promoter Score (NPS) en Customer Effort Score (CES) zijn twee goede voorspellers van klantloyaliteit.

Kan ik ook een vragenblok uit een ander formulier kopiëren?\ Ja, dat kan. Een overzicht van alle reeds gebruikte vragenblokken op je formulier vind je bij Importeer van formulier. Door één van de reeds bestaande formulieren te kiezen, zie je in stap 2 een overzicht van de gebruikte vragenblokken op dit formulier. Klik hier op het gewenste blok en dit blok wordt toegevoegd aan je huidige formulier.

2. Uitnodiging verzenden

Het uploaden van een klantenbestand met een Excel- of CSV-bestand lukt niet, wat gaat er mis? Zorg ervoor dat de eerste 3 kolommen in je CSV-bestand altijd de volgende kolommen zijn: Voornaam; Achternaam; E-mailadres. Ook als de voornamen van je respondenten niet bekend zijn, behoud je deze kolomtitel(s), alleen laat je de cellen in de kolom leeg. Uitgebreide instructies vind je hier of door op het vraagteken op de pagina Selecteer __respondenten te klikken.

Hoe ziet de herinneringsmail eruit die verstuurd wordt na 6 dagen? De herinneringsmail is exact dezelfde uitnodigingsmail zoals je deze de eerste keer hebt verstuurd. Het enige dat we toevoegen is een stuk tekst voor het onderwerp in de onderwerpregel van de mail, namelijk Herinnering: of Friendly reminder:. De tekst staat vermeld in de taal van je uitnodiging en deze tekst is vast. Lees meer over de herinnering.

In de afzender van de uitnodiging staat ‘via Starred. Kan ik dit deel aanpassen? Ja, dit kan! we zetten dit deel erin om de respondent te laten weten dat de uitnodiging van een betrouwbaar platform komt. We kunnen dit deel echter voor je wijzigen in bijvoorbeeld je eigen organisatienaam om de herkenbaarheid van de uitnodiging (en daarmee je response rate) te verhogen. Geef via support@strdlive.qreateit.nl aan waarin je de afzender wilt wijzigen en wij passen de afzender direct voor je aan!

Wat is de Starred kwaliteitscontrole? Starred kwaliteitscontrole staat de eerste keer dat je een uitnodiging verstuurt naar iemand anders standaard aan en deze kun je bij toekomstige uitnodigingen zelf in- of uitschakelen. Zodra je een uitnodiging verstuurt, controleren wij je uitnodiging op de volgende punten: Heeft je CSV bestand de juiste opbouw? Staan de kenmerken in je uitnodiging goed vermeld? Is de tekst die je hebt opgesteld juist? Is het antwoord drie keer ja? Dan verzenden we je uitnodiging.

3. Responses analyseren

Waar kan ik de bedankpagina aanpassen die klanten zien? De bedankpagina kun je onderaan deze pagina persoonlijk maken voor de verschillende typen feedback die je krijgt: voor je kritische klanten en je grootste fans.

Ik krijg een mail bij nieuwe feedback, terwijl ik heb aangegeven geen notificatie te willen. Hoe kan dit? Bij het uitzetten van de notificaties, gaat automatisch het verzenden van een brandmail aan. Een brandmail is een notificatie van negatieve feedback, een onvoldoende NPS score. Zo kun je direct de eerste reparatie activiteiten voor je klant uitvoeren en toekomstige negatieve feedback misschien voorkomen. Deze brandmails kun je niet uitzetten, wel naar een specifieke gebruiker op Starred versturen. Dat kun je onderaan de pagina Collega’s instellen.

Om de data verder te analyseren, wil ik de responses downloaden. Waar kan dit?Het downloaden van de responses kan alleen in een betaald account. Klik bij het pijltje achter het formulier op Responses en vervolgens op de knop Download. Lees hier hoe de download is opgebouwd.

Hoe kan ik de huidige responses op een feedback formulier wissen, zonder dat ik het formulier opnieuw moet bouwen? Dit doe je door een kopie van je feedback formulier te maken. Klik op Kopieer bij het pijltje achter je initiële formulier. Archiveer vervolgens dit eerste formulier, wederom bij het pijltje achter het formulier. Wijzig de naam van de kopie van je formulier en je kunt weer met een schone lei (andere) klanten uitnodigen!

Heel veel succes en let’s get Starred!