Waarom Starred?

Met Starred helpen wij bedrijven op een schaalbare manier aan waardevolle inzichten over de samenwerking, zonder dat het veel tijd van klanten vergt of hier hoge kosten aan verbonden zijn.

Bedrijven doen in Nederland gemiddeld slechts één keer per jaar een klanttevredenheidsonderzoek. Dit onderzoek komt eigenlijk altijd op een 7 uit. Hoewel dit een ruime voldoende lijkt, betekent een 7 dat de klant onverschillig is en bij een kleine fout of een betere prijs voor de concurrent kiest. Dit is ook de reden dat bedrijven momenteel elke vijf jaar 50% van hun klanten verliezen.

De echte loyaliteit begint pas bij een 9 of een 10. Aangezien het bijna tien keer duurder is een nieuwe klant te werven dan om een bestaande klant te behouden, lijkt het belang duidelijk. Wij willen bedrijven aan de juiste inzichten helpen die zorgen voor loyale klanten. Deze zijn namelijk leuker om mee samen te werken, nemen meer bij je af en zullen je overal aanbevelen.

De 7 stappen naar betere inzichten en actieve promotors

Met onderstaande stappen willen we je helpen het meeste uit Starred te halen. In slechts een paar minuten ben je klaar om waardevolle en real-time feedback van je klanten te ontvangen!

Stap 1: Vul je profiel

Voeg een foto en een bedrijfslogo aan je profiel toe. Op die manier wordt je uitnodiging een stuk persoonlijker, waardoor het aantal beoordelingen omhoog gaat. Klik rechtsboven op profiel weergeven om je persoonlijke en bedrijfsgegevens aan te passen:

![][1]

Stap 2: Uitnodigen

Ga in de menubalk naar Nodig uit en selecteer relevante contacten om jou van feedback te voorzien. Zo is het mogelijk om uit je bestaande adresboek te selecteren, maar is het nog sneller en gemakkelijker om een excel te importeren.

![][2]

Stap 3: Schrijf een uitnodiging

Gebruik de standaard uitnodiging, of geef het een meer persoonlijke noot. Het is ook mogelijk om een eigen uitnodiging als sjabloon op te slaan, zodat deze later weer te hergebruiken is.

Je bent klaar de uitnodigingen te versturen en feedback van je klanten te ontvangen!

Stap 4: Nieuwe feedback

Je krijgt een e-mail wanneer er nieuwe feedback voor je klaar staat. Deze feedback kan je vervolgens gedetailleerd inzien:

![][3]

Daarnaast kan je de feedbackgever direct een bericht sturen om te bedanken of als je nog vragen bij een bepaalde beoordeling hebt. .

Stap 5: Analyseer alle feedback in je Dashboard

Het Dashboard laat je in één oogopslag door de tijd heen zien welke onderdelen goed gaan, maar vooral ook waar ruimte voor verbetering ligt. Optimaliseer je werkzaamheden door deze verbeterpunten aan te pakken. Doordat Starred real-time is kan je al snel zien of deze veranderingen als positief worden ervaren door je klanten.

![][4]

Daarnaast maakt de Net Promoter Score inzichtelijk of klanten je bedrijf zullen aanbevelen bij vrienden of collega’s. Dit wordt ook wel als de Ultieme vraag gezien om loyaliteit te meten.

Stap 6: Laat de waardering op je eigen website zien

Ga in het menu naar Widget en selecteer één van onze widgets waarmee je de beoordeling van je klanten op je eigen website toont. Dit geeft bezoekers een gevoel van vertrouwen en kan weer leiden tot nieuwe klanten:

![][5]

Stap 7: Ga Premium als je er klaar voor bent

Starred is de eerste 30 dagen gratis te gebruiken. Daarna betaal je voor wat je nodig hebt.

![][6]

Mocht je de eerste maand niet helemaal tevreden zijn, dan zullen wij het abonnement uiteraard kosteloos annuleren.

Wij hopen dat we je hebben weten te overtuigen van de toegevoegde waarde van Starred voor je bedrijf. Voor het aanvragen van een demo, het afsluiten van een abonnement of overige vragen zijn wij te bereiken via: sales@strdlive.qreateit.nl of op 020 – 2610990

Let’s get Starred!

  • Het Starred Team