Hulp nodig met kiezen?

We vertellen je graag meer over onze prijzen en de mogelijkheden binnen Starred

Kom in contact met iemand van ons team

Alle abonnementen komen standaard met

 • Persoonlijke uitnodigingen

  Door onze persoonlijke uitnodigingen, waar wij de eerste vraag al in de e-mail stellen, behalen wij de hoogste respons rates in de markt.

 • Respondent-vriendelijke vragenlijsten

  Zowel makkelijk te maken als in te vullen. Betrek de respondenten met eenvoudige, effectieve vragenlijsten en gebruiksklare vragen.

 • Anonimiteits functie

  Starred HR geeft je de mogelijkheid om anoniem feedback op te halen.

 • Real-time dashboards

  Krijg een compleet beeld van de status van je bedrijf. Meningen worden data. Alle scores zijn real-time en per klantgroep vergelijkbaar met de juiste benchmarks.

 • Prioriteiten Matrix

  Actiegerichte inzichten. Creëer verbeterpunten gebaseerd op feedback.

 • Ongelimiteerde gebruikers

  Werk samen met een onbeperkt aantal collega's en beheer toegang via gebruikersbeheer.

Veelgestelde vragen

Nee, uiteraard niet. Wanneer je voor een abonnement betaalt, kan je direct ‘van Starred’!

Je kan zoveel gebruikers toevoegen als je wilt. Er is ook geen limiet in het aantal administrators dat je in je account kan hebben. Dit is omdat wij geloven dat feedback voor iedereen in jullie bedrijf toegankelijk en inzichtelijk moet zijn.

Geen zorgen, we sturen nooit automatisch een factuur zonder toestemming. We zullen contact met je opnemen wanneer je tegen de limiet van je plan aanzit. Op deze manier kan je zelf bepalen of je het abonnement wilt upgraden naar meer features, groepen of uitnodigingen.

Om voor Starred te betalen hoef je enkel je creditcard gegevens in te vullen, we accepteren alle gangbare kaarten. Je creditcard wordt automatisch gebruikt voor het plan dat je gekozen hebt (maandelijks of per jaar). Bij een jaarlijks abonnement is het ook mogelijk mogelijk om per factuur te betalen. Wij facturen in de valuta’s gemeld op onze website.

Bij Starred geloven wij in continue feedback. Wij zitten er daarom graag samen voor de lange termijn in. Wanneer je Starred voor een jaar afsluit, geven we je daarom twee maanden gratis. Dat betekent, dat je 17% korting per maand krijgt, zodat je op een kostenefficiënte manier waardevolle klantfeedback kunt verzamelen! Daarnaast bieden wij een korting aan goede doelen met een ANBI verklaring op elk jaarplan. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor de details.

Wat goed dat je geïnteresseerd bent in het testen van ons platform! Benader ons eerst om - We willen er zeker van zijn dat we jouw uitdagingen begrijpen en je het meest uit jouw feedback kunnen laten halen. Na de demo starten we een 30 dagen gratis trial voor je.

Je committeert je enkel voor Starred voor de duur van je contractperiode: Maandelijks of per jaar. Wanneer je opzegt, betaal je daarom alleen voor de periode die afgesproken was, en daarna zal je geen facturen meer krijgen. Wanneer je per jaar betaalt, zorg dan wel dat je het contract uiterlijk één maand voor de verlenging opzegt.

Get started!

No commitments
You pick a time
30-day trial after
Get a demo