Van Managementteam zoekgigant naar Managing Director snel groeiende Startup. Per 1 mei treedt Berendsen in dienst als Managing Director bij Starred

Hij is al langer betrokken bij het platform dat bedrijven onderling inzetten voor feedback over hun dienstverlening. De oudgediende van Google, met zes jaar op de teller, investeert als informal al sinds begin dit jaar in het bedrijf van Lars van Wieren.

De nieuwe directeur: “Het internet maakt veel zaken transparant, vooral op het gebied van dienstverlening aan consumenten is dat sterk ontwikkeld. Op het terrein van feedback tussen zakelijke relaties (B2B) is echter veel meer inzicht mogelijk. Starred.com heeft de doelstelling om het platform te zijn dat feedback tussen bedrijven organiseert en waardevol maakt, zodat bedrijven een constant beeld hebben op feedback van hun zakenpartners en precies die onderwerpen kunnen verbeteren die waarde voor hun klanten toevoegen. Dat inspireerde mij om in te stappen bij Starred en te helpen het bedrijf naar de volgende fase te brengen.”

Vergroting van de olievlek

Starred.com komt uit de fase van bouwen aan de basis van het platform naar een vervolgfase van het aanschakelen van betalende klanten. In deze fase kan ik bijdragen aan verdere groei, met als eerste prioriteit het vergroten van de olievlek.”

Berendsen werkte vanaf 2008 zes jaar bij Google Nederland als lid van het Managementteam. Daarvoor was hij commercieel directeur bij Sky Radio Group. Eerder werkte hij voor Endemol en RTL.

Van Wieren is verheugd met de komst van Berendsen: “Bij Google heb ik ruim 3 jaar met veel plezier succesvol met Mark samengewerkt. Toen Mark aangaf dat hij oren had naar een overstap richting Starred waren we er snel uit. Zijn komst speelt mij weer vrij om komende zomer nieuwe financiering voor de verdere internationale groei van Starred op te halen.”

Over Starred

Starred helpt bedrijven op een schaalbare manier aan waardevolle feedback, zonder dat het veel tijd van klanten vergt of er hoge kosten aan verbonden zijn. Spotify, Microsoft en Central Point zijn enkele klanten. Terwijl zij besparen op hoge onderzoekskosten, krijgen hun medewerkers beter inzicht op welke onderdelen er verbeterd kan worden. Dit helpt weer meer loyaliteit onder klanten te behalen.