• Industry

    HR

Bart Monster

Bart Monster

General Manager

“Starred helpt ons bij het verbeteren van onze customer journey.”

Suzanne van der Cammen is Head of Marketing & Communications bij YoungCapital. In deze rol is ze verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten, zowel on- als offline. Eerder werkte Suzanne achttien jaar bij Randstad, waarvan ze vijf jaar Directeur Marketing & Communicatie was.

Wie is YoungCapital?

“YoungCapital is de recruitmentspecialist voor jong talent. De recruitmentbranche bestaat al zo’n zestig jaar. Wij zijn pas zestien jaar oud, en daarmee een nieuwkomer in de branche. Vanuit onze digitale mindset hebben we online recruitment geïntroduceerd. Dit maakt ons anders. Daarbij heerst er binnen YoungCapital een echte ondernemersmentaliteit: de processen gaan snel, we durven risico’s te nemen en hakken knopen direct door. Hierin verschillen we van de meer gevestigde uitzendbureaus.”

Waarom maken jullie gebruik van Starred?

“Wij vinden het superbelangrijk wat onze klanten en kandidaten van ons vinden. Daarom vragen wij hen twee keer per jaar om hun mening. Starred maakt deze tevredenheidsonderzoeken makkelijker, maar vooral ook leuker. We kunnen veel vragen stellen, die via een mooi vormgegeven pagina snel te beantwoorden zijn. Al met al een grote stap vooruit, die past bij de snelheid van onze organisatie.”

Wat maken jullie inzichtelijk met Starred?

“We meten met Starred de tevredenheid over onze dienstverlening. Wat voor imago hebben we bij onze doelgroep? Past het werk van de kandidaten bij hun wensen? Communiceren we snel, innovatief en deskundig genoeg? Vinden onze klanten hun uitzendkrachten een goede match, betrouwbaar en snel inzetbaar?”

Hoe gaan jullie om met de feedback?

“Uit alle klantonderzoeken formuleren we een overall feedback, waarvan we grote punten centraal oppakken. Ook op vestigings- en klantniveau volgen we de feedback op en wordt er actie ondernomen. Zo laten we verbeterpunten landen bij degene die daar het meeste mee te maken heeft binnen YoungCapital.

Feedback gaat dus niet onopgemerkt voorbij. Mensen binnen de organisatie zijn heel benieuwd naar de resultaten en altijd scherp op dingen waar ze meteen iets aan kunnen doen. Ook buiten de meetmomenten focussen we op de gegeven feedback. Juist in deze periodes is er de ruimte om de punten te verbeteren.”

Wat is succes voor jullie en hoe draagt Starred daar aan bij?

“Bij onze opdrachtgevers zijn we succesvol wanneer we de goede mensen leveren. We willen niet alleen onze afspraken nakomen, maar de verwachtingen overtreffen. Voor kandidaten zijn we succesvol wanneer we een passende baan voor hen vinden. De contactmomenten die we met hen hebben zijn daarin van groot belang.

Dankzij Starred weten we wat er van ons verwacht wordt, wat beter kan en hoe we dat aan moeten pakken. Het verbeteren van ons proces is complex: we werken tenslotte met mensen. Starred helpt ons bij het verbeteren van onze customer journey, omdat we in plaats van een onderbuikgevoel, data kunnen volgen.”

Wat zijn de belangrijkste learnings?

“We kunnen nu zien hoe vestigingen presteren ten opzichte van elkaar. Daar kunnen we per vestiging verbeter- en actiepunten aan koppelen. Dat maatwerk is prettig voor onze lokale managers, die zo de kwaliteit van het dagelijks werk hoog kunnen houden.”

Zou je Starred aanbevelen en waarom?

“Ja, en dat doe ik ook! Klanten vragen me regelmatig welk systeem we gebruiken en of dat bevalt. Mijn antwoord daarop is altijd ‘Starred, omdat het zo lekker snel en makkelijk werkt’.”

Read more stories