Allereerst veel dank voor je vertrouwen in Starred! We willen je graag een ‘vliegende Starred’ bezorgen, waardoor de feedback van klanten binnen no-time binnenkomt!

Mocht je er onverhoopt niet uitkomen, dan is onze Helpdesk een ideaal hulpmiddel. Uiteraard staan we ook klaar via support@strdlive.qreateit.nl of via 020 – 2610990.

Stap 1: Maak een account aan

Nog geen account? Via deze link kun je direct een account aanmaken. We laten je kort het platform zien en je kunt je account snel en gemakkelijk configureren in je eigen stijl. Als je bedrijf al actief is op Starred dan kun je gemakkelijk toegang tot jullie bedrijfsomgeving krijgen.

Expert tip:

  • Pas de Bedankpagina die klanten na het geven van feedback te zien krijgen aan
  • Voeg je eigen kantooradres toe. Dit zal onder de uitnodiging naar je klanten verschijnen

Gemiddelde tijdsduur: 5 minuten

Stap 2: De juiste vragenlijst

Na het configureren van je account kom je in de Formulieren sectie van Starred. Wij begrijpen dat elk bedrijf anders is en dat One size fits all vragenlijsten niet altijd tot de allerbeste resultaten zal leiden. Daarom is het mogelijk om je vragenlijst volledig zelf samen te stellen, mits deze aan de Starred belofte van maximaal één scherm voldoet. In deze blog kan je lezen hoe je pijlsnel tot de ideale vragenlijst komt, een aanrader!

Daarnaast hebben wij een eigen SurveyStore waar voor verschillende toepassingen een aantal kant-en-klare vragenlijsten instaan. Deze kan je direct aan je account toevoegen, en indien gewenst ook nog makkelijk aanpassen.

![][1]

Gemiddelde tijdsduur: 5 tot 30 minuten

Stap 3: Het uitnodigen van klanten

Wanneer de vragenlijst staat ben je klaar om feedback van klanten te ontvangen. Dit doe je door in het Formulieren overzicht op Nodig uit te klikken, waarna je direct je uitnodiging te zien krijgt en aan kunt passen.

We raden je aan om de klantcontacten middels een CSV-bestand in Starred te plaatsen. Op die manier kan je in één keer een grote groep klanten uitnodigen, maar nog steeds zeer persoonlijk te werk gaan. Een voorbeeld van een CSV:

Firstname, Lastname en E-mail address zijn de standaard kolommen. Je kan er echter voor kiezen om ook andere kenmerken toe te voegen zoals in het voorbeeld hierboven. Op deze manier kan je naderhand de resultaten filteren op elk gewenst kenmerk (uitgebreide uitleg hier). Daarnaast is het mogelijk om de uitnodiging verder te personaliseren door in de uitnodiging ‘@’ te typen waarna je het kenmerk terug kan laten komen:

Moeite om het juiste CSV- of Excel bestand aan te maken? Wij hebben een voorbeeld in Google Sheets geplaatst. Ga vervolgens linksboven naar ‘bestand’ en maak een kopie of kies ervoor deze als .CSV of Excel te downloaden. De eerste 3 kolommen zijn verplicht, de rest kan je optioneel vullen met kenmerken.

Als alles goed staat kan je op ‘Verstuur’ drukken. Een kleine geruststelling: De eerste keren dat je gaat uitnodigen zullen wij nog even een snelle check doen of alles goed staat voordat de uitnodigingen daadwerkelijk naar je klanten gaan!

Expert tip:

  • Ga je de uitnodiging vaker gebruiken? Sla hem op als Sjabloon!
  • Lees hier meer tips om succesvol uit te nodigen

Gemiddelde tijdsduur: 5 tot 10 minuten

Resultaat: De feedback komt binnen

Nadat je uitnodigingen verstuurd zijn, kun je op het Formulieren scherm deze bij ‘uitnodigingen’ volgen: ![][2]\ Hier staan de volgende statistieken: ![][3]

De feedback zal vanaf nu binnenstromen. Standaard krijg je van elk ingevuld feedback formulier een notificatie.

Mocht je grote aantallen uitsturen dan zal dit minder wenselijk zijn, en wil je de feedback liever zelf in het  Dashboard inzien. We raden je dan aan om naar je mailingvoorkeuren te gaan en ‘nieuwe feedback’ uit te vinken:

Wij sturen nog wel een ‘brandmail’’ wanneer er door een klant zeer negatieve feedback wordt gegeven. Op die manier kun je direct actie ondernemen en de relatie herstellen voordat het te laat is.

Conclusie

Wij hopen dat bovenstaande ervoor zorgt dat je pijlsnel met ons platform aan de slag kunt gaan. Als je onverhoopt toch vragen hebt kijk dan op onze Support pagina’s. Kom je er toch niet uit? Dan zijn wij altijd bereikbaar via support@strdlive.qreateit.nl of op 020 – 26 10 990.

Let’s get Starred!